Kauffman Hard + Box

70 cl

Kauffman Hard + Box

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 49,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Smaak Neutraal
Merk Kauffman
Land Rusland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De eerste Russische wodka van het merk Kauffman, net als de andere flessen is de vormgeving prachtig. De fles symboliseert de integratie van hervormd Rusland met de rest van de wereld en is de eerste, en enige, vintage wodka met jaaraanduiding ter wereld!

Voor de productie van Kauffman Hard is uitsluitend gebruik gemaakt van top-notch ingrediënten. Zo kwam het graan van de beste velden uit Rusland, enkel de beste velden werden geselecteerd en opgekocht. Vervolgens is er uit deze gekochte selectie nogmaals geselecteerd op het beste van het beste, uiteindelijk is er slechts 1/7 van deze granen gebruikt voor de productie van Kaufmann Hard. Kwaliteit staat voorop bij deze wodka.

Geproduceerd in de Saint-Gobain Glass Factory, Frankrijk en meerdere malen beloont met diverse prestigieuze prijzen. Het is een wodka met een frisse smaak met tonen van klaverblad en subtiele hints van mint en peper.