Kasteel Duo Cadeaukist

€ 14,95

Direct leverbaar !

Een mooie houten kist met twee flessen van Kasteelbier ( Donker + Tripel). Dit prachtige Belgische bierpakket is een aanrader op niveau, betaalbaar en van alle markten thuis, de robuste houten kist met houtwol en Kasteelbier afgedekt met foly maakt een zeer gewaardeerd geschenk. Menig bierliefhebber kan dit geschenk waarderen van top tot teen. Succes gegarandeerd. 

Met dit pakket heeft u twee prachtige bieren in handen van de makers van Kasteel, voor een echte  kasteel bierliefhebber zit je met dit pakket goed! Door de twee verschillende bieren in twee grote flessen van 75cl geeft u twee mooie avonden bierdrinken cadeau.

Dit pakket wordt ingepakt in een houten kist met een opvulling van houtwol zo dat de flessen goed beschermd zijn, hierna wordt het pakket in folie gewikkeld zo dat alles goed op zijn plaats blijft en de ontvanger van het pakket direct kan zien wat zij krijgen.

Kasteel donker behoort tot de familie van de Belgische quadrupels. Dit zijn sterke, zoete tot bittere donkerbruine bieren waarin de mout de boventoon aangeeft. Het is een volmondig, moutig bier met toetsen van karamel, koffie en chocolade afkomstig van de gebrande mout. Opvallend is de zoete aanzet. Bij degustatie blijkt dit bier verrassend complex.

Kasteelbier Tripel is een goudgele kleur bier met een aroma van tarwe, anijs en fruit. Daardoor smaakt dit biertje heerlijk vol en heeft een alcoholpercentage van 11% per volume.

In Ingelmunster, een dorpje in België gelegen in de driehoek Brugge-Kortrijk-Gent staat een kasteel dat een belangrijke plaats heeft in de geschiedenis van Vlaanderen. Vele invloedrijke families hebben het in hun bezit gehad. In 1986 is het kasteel te Ingelmunster gekocht door de plaatselijke brouwer van Honsebrouck. Deze brouwer heeft meer dan één bier in zijn assortiment. Brouwerij Honsebrouck is opgericht in 1900. Bekende bieren van deze brouwer zijn: St. Louis Geuze, Kriek, Peche, Framboise, Brigand, Gouden Tripel, Bacchus, Betty'sBlond.

Meer informatie
Locatie A 1
Merk Kasteel
Inhoud 150 cl
Alcoholpercentage 7 %
Land Frankrijk
Type cadeau 2 Vaks
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kasteel Duo Cadeaukist
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.