Kalkwijck Whisper Man's Gin

€ 17,95

Direct leverbaar !

Whisper Man's Gin wordt gemaakt door Kalkwijck distillers uit het oosten van Nederland. De gin is een authentieke gin, fluweelzacht en gemaakt met eigen geteelde gerst met een mix van hoogwaardige kruiden. De uitgebalanceerde gin heeft zijn naam te danken aan de engelse springer Spaniel Whisper, deze woont op de boerderij op de landerijen van Kalkwijck.

Geschiedenis:

Kalkwijck Distillers vindt zijn oorsprong binnen een landbouwbedrijf dat is opgericht in 1803 en al meer dan twee eeuwen in handen is van de familie Benus. Al vele generaties hebben er graan verbouwd en verwerkt en heeft vandaag de dag nog altijd een traditioneel bouwplan met fabrieksaardappelen, brouwgerst, rogge en snijmais.

De Groningse boerderij die gebouwd is in 1904 gebouwd is heeft een Maleise naam gekregen “ Pertjaja “ wat niets meer betekend dan Geloven, of zo is het goed. Sinds 2009 is er een nieuw onderdeel gestart, met als doel het eigen geteelde granen te verwerken tot kwalitatief hoogwaardige alcoholproducten.

Zij maken nu streekgebonden alcoholische dranken zo als jenever en likeuren waarbij kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Het hart van de distilleerderij is een traditionele koperen ketel met whiskyhelm met een inhoud van 300 liter. Daarnaast staat een koeltoren die het geheel complementeren.

Meer informatie
Merk Kalkwijck Distillers
Inhoud 50 cl
Alcoholpercentage 42 %
Land Nederland
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kalkwijck Whisper Man's Gin
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.