Kalashnikov Original Vodka

70 cl

Kalashnikov Original Vodka

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Smaak Neutraal
Merk Kalashnikov
Land Rusland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Kalashnikov Original Vodka is een mooie heldere vodka die gemaakt is in udmurtiya wat gelegen is in centraal Rusland. De opvallende fles in de vorm van een kogel zal niet alleen opvallen maar zeker ook voor gespreksstof zorgen. Deze vodka is gemaakt ter ere van de ontwerper Kalashnikov en is maar liefst 6 maal gedistilleerd en gefilterd door berken houtskool met zilveren draad. Niet alleen de beste grondstoffen worden gebruikt voor het maken van deze Vodka maar ook de nieuwste technieken waardoor er een mooi en zuiver product is ontstaan. De neutrale smaak heeft een kleine notitie van vanille en is makkelijk drinkbaar.

Ook populair