Junipero San Francisco 49.3%

€ 34,95

Direct leverbaar !

Junipero San Francisco, een Gin of Vodka? Dezelfde vraag als bij het broertje, Junipero William Chase. Alleen is de San Francisco variant wel sterker met 49%. Volgens officiële regels zouden beide benaming van toepassing kunnen zijn.

Deze fles is expres met dubbel etiket uitgevoerd ( Williams Chase botanical Gin / Chase Juniper Vodka ). Of het nou vodka, whisky, gin of rum is maakt niet uit. Wat er toe doet is dat deze Gin/Vodka overheerlijk is. Tonic of puur het maakt allemaal niet uit, deze gin is op wat voor manier dan ook goed te doen.

Geschiedenis

William Chase eigenaar en oprichter van Chase Distillery is opgegroeid op een boerderij in Herefordshire. 20 jaar lang heeft hij aardappelen geoogst meestal om supermarkten te voorzien van aardappels. Dit gaf hem een beetje een leeg gevoel, nooit een klant die feedback gaf over de aardappelen. Gewoon simpelweg aardappels oogsten en verkopen.

Hij ging in 2002 op reis om goede ingrediënten te vinden voor zijn aankomende chips en zo ontstond er die volgende zomer Tyrrells Chips. Dat jaar erop ging hij opzoek naar nog nieuwere en betere ingrediënten voor zijn chips en kwam toen toevallig aan bij een kleine distilleerderij die vodka en gin maakte van aardappelen. Hij zag hier wel een kans in en begon er ook mee.

Uiteindelijk begonnen ze hun eigen kleine distilleerderij met hun eigen alambiek die ze konden overnemen van een andere familie bedrijf. Toen hij zijn eerste fles van deze vodka af had en hij een slok nam was hij zo trots dat hij besloot de gin te vernoemen naar zichzelf Chase Vodka en zo ontstond Chase Distillery.

Meer informatie
Merk Junipero
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 50 %
Land Verenigde Staten
Soort gin Bloemen Gin, Citrus Gin, Kruidige Gin
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Junipero San Francisco 49.3%
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.