Junipero San Francisco 49.3%

70 cl

Junipero San Francisco 49.3%

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 34,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Bloemen Gin, Citrus Gin, Kruidige Gin
Alcohol % 50 %
Merk Junipero
Herkomst Verenigde Staten
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Junipero San Francisco, een Gin of Vodka? Dezelfde vraag als bij het broertje, Junipero William Chase. Alleen is de San Francisco variant wel sterker met 49%. Volgens officiële regels zouden beide benaming van toepassing kunnen zijn.

Deze fles is expres met dubbel etiket uitgevoerd ( Williams Chase botanical Gin / Chase Juniper Vodka ). Of het nou vodka, whisky, gin of rum is maakt niet uit. Wat er toe doet is dat deze Gin/Vodka overheerlijk is. Tonic of puur het maakt allemaal niet uit, deze gin is op wat voor manier dan ook goed te doen.

Geschiedenis

William Chase eigenaar en oprichter van Chase Distillery is opgegroeid op een boerderij in Herefordshire. 20 jaar lang heeft hij aardappelen geoogst meestal om supermarkten te voorzien van aardappels. Dit gaf hem een beetje een leeg gevoel, nooit een klant die feedback gaf over de aardappelen. Gewoon simpelweg aardappels oogsten en verkopen.

Hij ging in 2002 op reis om goede ingrediënten te vinden voor zijn aankomende chips en zo ontstond er die volgende zomer Tyrrells Chips. Dat jaar erop ging hij opzoek naar nog nieuwere en betere ingrediënten voor zijn chips en kwam toen toevallig aan bij een kleine distilleerderij die vodka en gin maakte van aardappelen. Hij zag hier wel een kans in en begon er ook mee.

Uiteindelijk begonnen ze hun eigen kleine distilleerderij met hun eigen alambiek die ze konden overnemen van een andere familie bedrijf. Toen hij zijn eerste fles van deze vodka af had en hij een slok nam was hij zo trots dat hij besloot de gin te vernoemen naar zichzelf Chase Vodka en zo ontstond Chase Distillery.