Juniper Green Organic

70 cl

Juniper Green Organic

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 24,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Overig
Alcohol % 38 %
Merk Juniper
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Juniper Green Organic Gin is de eerste organische gin van Europa en daarom heel bijzonder. Deze bijzondere gin heeft al meerdere onderscheidingen gekregen waaronder 1 gouden, 4 zilveren, en dat in diverse competities in Engeland. De Juniper Green Organic garandeert heerlijke Gin & Tonics.  Deze zachte biologische gin is gemaakt van de welbekende jeneverbes, koriander en engelwortel. Het bijzondere hiervan is dat de bestanddelen van deze gin alleen biologisch zijn.

Geschiedenis

Juniper Green Organic en de Juniper Sloe zijn gedistilleerd in de Thames vlakbij Clapham in het centrum van Londen. Thames is nu de enige Gin distilleerderij die niet alleen distilleert maar ook bottelt in Londen. Juniper Green is daad werkelijk een echte London Dry Gin.

De familie van Charles Maxwell, meester distilleerder en manager directeur van Thames maakt al Gin in London sinds 1700. Zijn voorouder George Bishop vestigde voor het eerst een Gin distilleerderij in Londen nadat hij zijn leertijd had voltooid aan de leerbare compagnie van distilleurs. De distilleerderij die hij had gesticht kwam later bekend te staan als de Finsbury Distillery. Ja, dat klopt van Finsbury Gin en Stone’s Ginger Wine, 2 beroemde namen die daar geproduceert zijn en verkocht worden in landen verspreid over de hele wereld.

Acht generaties verder heeft Charles Maxwell een van de oudste bedrijven uit de Gin geschiedenis geërfd. Hij bezit de unieke geheime recepten van de familie die bestaan uit historische ingrediënten die geschiedenis hebben geschreven in de wereld van drank.