Juniper Green Organic

70 cl

Direct leverbaar !

Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis*

€ 24,95
Plus
Minus
  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis*
  • Meer dan 14.000 artikelen
  • Prijzen incl. BTW
  • Deskundige helpdesk: 0118 412 035
  • VEILIG ONLINE BETALEN

Meer informatie

Meer informatie
Merk Juniper
Land Verenigd Koninkrijk
Inhoud 70 cl
Gewicht 1.3000
Alcoholpercentage in % 38
Soort gin Overig

Omschrijving

Juniper Green Organic Gin is de eerste organische gin van Europa en daarom heel bijzonder. Deze bijzondere gin heeft al meerdere onderscheidingen gekregen waaronder 1 gouden, 4 zilveren, en dat in diverse competities in Engeland. De Juniper Green Organic garandeert heerlijke Gin & Tonics.  Deze zachte biologische gin is gemaakt van de welbekende jeneverbes, koriander en engelwortel. Het bijzondere hiervan is dat de bestanddelen van deze gin alleen biologisch zijn.

Geschiedenis

Juniper Green Organic en de Juniper Sloe zijn gedistilleerd in de Thames vlakbij Clapham in het centrum van Londen. Thames is nu de enige Gin distilleerderij die niet alleen distilleert maar ook bottelt in Londen. Juniper Green is daad werkelijk een echte London Dry Gin.

De familie van Charles Maxwell, meester distilleerder en manager directeur van Thames maakt al Gin in London sinds 1700. Zijn voorouder George Bishop vestigde voor het eerst een Gin distilleerderij in Londen nadat hij zijn leertijd had voltooid aan de leerbare compagnie van distilleurs. De distilleerderij die hij had gesticht kwam later bekend te staan als de Finsbury Distillery. Ja, dat klopt van Finsbury Gin en Stone’s Ginger Wine, 2 beroemde namen die daar geproduceert zijn en verkocht worden in landen verspreid over de hele wereld.

Acht generaties verder heeft Charles Maxwell een van de oudste bedrijven uit de Gin geschiedenis geërfd. Hij bezit de unieke geheime recepten van de familie die bestaan uit historische ingrediënten die geschiedenis hebben geschreven in de wereld van drank. 

Schrijf uw eigen review
Uw waardering

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.