Judas

33 cl

Judas

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1,99
Excl. € 0,10 statiegeld
  • Vanaf 24 voor € 1,89 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Belgie
Brouwerij Alken-Maes
Type Bier Abdij
Alcohol % 8,5 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Vakmensen met enorm veel ervaring van de brouwerij  Alken-Maes hebben hard gewerkt om het Judas bier te brouwen en het resultaat mag er zijn, sterk bier dat sinds 1986 op de markt verkrijgbaar is. Sterk oker-blond bier van grootse kwaliteit, dit komt omdat alleen het beste gerst en Boheemse hop wordt gebruikt voor de productie van het Judas bier. Het bier wordt gebrouwen volgens de artisanale principes, het bier ondergaat twee gistingen en nagisting op de fles. Judas bier heeft een heerlijke ronde smaak en heeft een fors alcoholpercentage van 8,5% per volume. De ronde smaak is heerlijk bitterzoet, zacht en volmondig.

Brouwerij Alken-Maes

Alken-Maes is het gevolg van twee brouwerijen die gefuseerd zijn. In 1988 fuseerde brouwerij Maes officieel met brouwerij Cristal Alken. Beide brouwerijen waren gespecialiseerd in pils. In 2007 kocht Heineken de brouwerij, dit houdt in dat Alken-maes een van de zovelen brouwerijen is van Heineken. Ondertussen is de brouwerij qua omvang de tweede grootste van België. Onder de naam van Heineken blijft Alken-Maes zich sterk ontwikkelen, zo zijn ze mede verantwoordelijk voor het grote succes van Amstel Radler