Johnnie Walker Explorer's Club Collection 3 Pack

60 cl

Johnnie Walker Explorer's Club Collection 3 Pack

60 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 109,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Johnnie Walker
Land Schotland
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 60 cl
Alcohol % 40 %
Type Blended
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

The Trade Routes Series is een speciale uitgaven van Johnnie Walker met in een luxe box drie heerlijke whisky's van deze bijzonder collectie!

Explorers club collection The Royal Route,  De kleur is goud amber en de neus is levendig en zeer aromatisch. Er zijn onmiddellijke noten van gebakken appel en karamel waarneembaar. In de mond voelt hij rijk en een beetje suikerhoudende. Er zijn de eerste prominente noten van kruimelig bruine suiker en gekonfijte sinaasappelschil, die worden ondersteund door verdere zoete tonen van toffee en fudge. Opnieuw zijn er donkere gedroogde vruchten (denk aan rozijnen en sultana's, vijgen ) en helder groene appel en peer. Een fijne aardse turf, die het meest doet denken aan zachte sigarenrook. De afdronk is lang en licht pittig. De zoeter notities verdwijnen vrij snel naar de bosrijke specerijen en gekonfijte sinaasappel notes. De combinatie is mooi en blijft hangen voor een goede paar minuten.

Explorers club collection The Spice Road, Een mooie goud amberen kleur met op de neus zoete aroma's van toffee en karamel die worden gevolgd door zacht gedroogd fruit. In de mond is hij verrassend met een aangrijpende smaak van hout, kruiden en notities van rook. de finish is lang met een zoete afronk  en een licht bittere smaak. De combinatie is mooi geballanceerd en blijft heerlijk hangen voor een paar minuten.

Explorers club collection The Gold Route, De kleur is goudgeel met een tint van amber en de neus biedt meteen een interessante mix van zoete, hartige en rokerige aroma's. In de mond, dit is in eerste instantie zacht en vriendelijk met aantekeningen van romige granen en kokos combineren met de butterscotch / toffee elementen uit de neus. De finish weer begint lieflijk met de zoete butterscotch en gedroogd fruit noten op de voorgrond.  

Het idee van de Routes:

Gebaseerd op de 'Travellers Room' opgericht door Alexander Walker op het hoofdkantoor van het bedrijf in de City of London in de jaren 1890. Dit is gelegen in de buurt van de scheepvaart huizen en dokken waaruit haar agenten reisde over de wereld en waar zij verhalen verzamelde die zij uitwisselden in de Travellers Room.