Jim Beam Rye Yellow Label

70 cl

Jim Beam Rye Yellow Label

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 18,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Jim Beam
Land Verenigde Staten
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Type Bourbon
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De Jim Beam Yellow Label die ook wel bekend staat als Jim Beam ''Rye'' en Rye is tyisch Amerikaans en werd voor het eerst geschonken in de 18e eeuw. De productie werd destijds bijna stop gezet door het verbod dat kwam en slechts een paar distilleerderijen hadden zich staande kunnen houden. Tot op het heden is deze Jim Beam ''Rye'' nog steeds een van de best verkopende Rye whiskey's die er zijn. Deze drank heeft een degelijke neus die geleidelijk is afgerond en door middel van mild hout en lichte granen aangename aroma's bevat. De Yellow Label editie van de Jim Beam's heeft een goede natuurlijke smaak die erg geconcentreerd smaakt voor een 4-jarige whiskey. Het nieuwe etiket dat is ontworpen voor deze fles laat zien dat de distilleerderij mee is gegaan met de tijd en maakt het uiterlijk van de drank een stuk passender. De Jim Beam Yellow Label die exclusief bij Drankgigant te verkrijgen is heeft een niet al te lange afdronk, het gehemelte zal nog enkele ogenblikken verwend worden door de flitsen van eiken die in principe een kort maar krachtig effect heeft.

Geschiedenis van Jim Beam:

Jim Beam is een zeer succesvolle reeks van succesvolle Bourbon whiskey's die is geproduceerd in Clermont, Kentucky. In het jaar 2008 werd het merk gekenmerkt als één van de best verkopende whiskey's van de wereld, en tot op heden is deze reeks van whiskey's nog steeds erg populair. Sinds het jaar 1770 zijn er maar liefst 7 generaties van de familie Beam betrokken geweest bij de productie van deze klassieke drank genaamd ''Jim Beam'' die zijn naam kreeg van James B. Beam. Tegenwoordig wordt dit merk vertegenwoordigd en geproduceerd door Beam Inc. een bedrijf dat op 4 oktober 2011 is ontstaan dat voorheen bekend stond als Fortune Brands. Beam is gevestigd in de buitenwijken van Chicago, in Deerfield, Illinois. Waar de familie Beam die het bedrijf heeft gesticht nog steeds betrokken is bij de producties van de drank. Tegenwoordig produceert het bedrijf verschillende soorten bourbon, gedistilleerde dranken, en voedingsmiddelen die bourbon als ingrediënt hebben.