Jim Beam Black Label

70 cl

Jim Beam Black Label

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Jim Beam
Land Verenigde Staten
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 70 cl
Alcohol % 43 %
Type Bourbon
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De Jim Beam Black Label behoort tot de succesvolle reeks bourbon whiskey's die is geproduceerd door de distilleerderij. Op de neus heeft de Jim Beam Black Label geuren van maïs, vanille en geopende eiken die worden aangevuld met smaak gambiet. Een vleugje rogge zorgt ervoor dat deze perfect op de neus is wanneer dit gepaard gaat met vlagen van caramel en suiker. Een zeer aangename neus die u enkel bij het ruiken al kan laten doen genieten, en dan te bedenken dat u nog niet eens een slok heeft genomen. Deze bourbon whiskey heeft een stevige en zoete melodie op de tong die mede dankzij de zachte kruiden heerlijk in de mond is. Om de aroma's van de smaak te stimuleren proeft u op de achtergrond graan, enkele flitsen van bruine suiker en ahornsiroop die worden afgesloten door het heerlijke aroma van eiken. Uiteraard wordt het beste voor het laatst bewaard en kunt u nog heerlijk blijven genieten van de niet al te lange afdronk van de bovenstaand genoemde smaken.. Meer dan de moeite waard !

Geschiedenis van Jim Beam:

Jim Beam is een zeer succesvolle reeks van succesvolle Bourbon whiskey's die is geproduceerd in Clermont, Kentucky. In het jaar 2008 werd het merk gekenmerkt als één van de best verkopende whiskey's van de wereld, en tot op heden is deze reeks van whiskey's nog steeds erg populair. Sinds het jaar 1770 zijn er maar liefst 7 generaties van de familie Beam betrokken geweest bij de productie van deze klassieke drank genaamd ''Jim Beam'' die zijn naam kreeg van James B. Beam. Tegenwoordig wordt dit merk vertegenwoordigd en geproduceerd door Beam Inc. een bedrijf dat op 4 oktober 2011 is ontstaan dat voorheen bekend stond als Fortune Brands. Beam is gevestigd in de buitenwijken van Chicago, in Deerfield, Illinois. Waar de familie Beam die het bedrijf heeft gesticht nog steeds betrokken is bij de producties van de drank. Tegenwoordig produceert het bedrijf verschillende soorten bourbon, gedistilleerde dranken, en voedingsmiddelen die bourbon als ingrediënt hebben.