Jillz Red 75 cl

75 cl

Jillz Red 75 cl

75 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 4,95
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 75 cl
Land Nederland
Brouwerij Heineken
Type Bier Cider, Fruit
Alcohol % 5,0 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Jillz Red is een cider met een heerlijk frisse toevoeging van natuurlijke fruit-extracten. Door deze combinatie is het een bijzonder sprakelend en enorm rijk aan smaak van rood fruit. 

Jillz Red bevat 5% alcohol.Geschiedenis Jillz


Jillz is ontstaan nadat Sofie Eliasson in 2005 naar Nederland verhuist. Hiervoor heeft zij in Zweden gewoond en daar dronk zij met haar vriendinnen altijd Cider. Toen ze hier in Nederland kwam en begon rond te kijken kon ze nergens Cider vinden. Toevallig werkte zij bij Heineken wat eigenlijk al bijzonder was omdat ze niet van bier hield. Omdat ze nergens in het land Cider kon vinden kwam ze al snel op het idee om hier in Nederland Cider te maken. Dit legde zij voor bij Heineken en die vonden dit een fantastisch idee! Met een groep vrouwen zijn ze hiermee aan de slag gegaan en is Jillz ontstaan. Een lekkere, verfrissende, heerlijke, cider met een fruitsmaak!