Jillz Cadeaukist Luxe + Glazen

150 cl

Jillz Cadeaukist Luxe + Glazen

150 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 17,99

* Verplichte velden

Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 150 cl
Alcohol % 5 %
Soort 3 Vaks
Land Nederland
Merk Jillz
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Jillz Cadeau

  • 2 flessen Jillzvan 75cl
  • 2 originele Jillz glazen

 

Mooie houten kist met grote fles Jillz. Jillz is een verfrissende sparkling cider gemaakt van appel. Deze cider is gebrouwen door Heineken. Wordt op dezelfde manier gemaakt zoals wijn maar dan van appels. Jillz is licht en verfrissend met een heerlijke appel fruitsmaak en het is 100 % natuurlijk met een alcohol gehalte van 5 % per volume. Het is een heerlijk drankje waar veel vrouwen van houden. Zoals men kan zien in de bekende commercials.