Jillz Cadeau kist

75 cl

Jillz Cadeau kist

75 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 7,50

* Verplichte velden

Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 75 cl
Alcohol % 5 %
Soort 1 Vaks
Land Nederland
Merk Jillz
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Mooie houten kist met grote fles Jillz. Jillz is een verfrissende sparkling cider gemaakt van appel. Deze cider is gebrouwen door Heineken. Wordt op dezelfde manier gemaakt zoals wijn maar dan van appels. Jillz is licht en verfrissend met een heerlijke appel fruitsmaak en het is 100 % natuurlijk met een alcohol gehalte van 5 % per volume. Het is een heerlijk drankje waar veel vrouwen van houden. Zoals men kan zien in de bekende commercials.

Dit speciaalciderpakket word zoals op de foto ingepakt in houten kist met houtwol, hierna word het geschenk afgedekt met folie zodat het geschenk direct aan de begunstigde overhandigd kan worden. Het totaal plaatje is netjes en heeft u geen handelingen meer aan.

Jillz is een mix van cider, gerstemout en water met een fruitsmaak en wordt een "Sparkling cider blend" genoemd. Het alcoholpercentage is 5 procent. Deze drank van de Nederlandse brouwerij Heineken is zowel in de supermarkt als op tap in de horeca verkrijgbaar.

Heineken mikt met dit drankje op mensen die regelmatig uitgaan maar wie het aanbod alcoholische dranken niet aanspreekt. Uit een door Heineken uitgevoerde studie blijkt dat 63% van de vrouwen de smaak van bier te bitter vindt. In tegenstelling tot bier bevat Jillz geen hop, dat in bier voor een bittere smaak zorgt.