Jenever Je Bent Geslaagd Proficiat

€ 14,95

Direct leverbaar !

Je Bent Geslaagd Proficiat en hoe kan je dat beter vieren dan met een lekker Hollandse drank. De Jonge Jenever die je hierbij ontvangt is gemaakt van de beste Nederlandse grondstoffen zoals verschillende granen en jeneverbessen. De jenever heeft een zuivere en zachte smaak met subtiele kruidige notities. Het cadeau is nog persoonlijeker te maken door er bijvoorbeeld een kaartje met tekst bij te doen.

Kaartje

Heeft u nog een persoonlijke boodschap die u graag wilt toevoegen aan het cadeau? Dat kan! Voer uw boodschap in bij uw bestelling tijdens het afrekenen, wij printen deze dan op een kaartje en voegen deze toe aan uw bestelling. De kaart wordt pas als laatst toegevoegd aan de bestelling, waardoor het kaartje gelijk zichtbaar is voor de geadresseerd bij het openen van de doos.

Een aantal voorbeelden van meegestuurde teksten zijn:

  • Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
  • Veel succes met je examens!
  • Fijne vakantie! Hier iets lekkers om te drinken!

Cadeaukisten

Het cadeau persoonlijk maken? Maak gebruik van een houten kist met speciaal bedrukte tekst! Wilt u bijvoorbeeld iemand bedanken voor zijn of haar hulp, dan kiest u natuurlijk voor de tekst ‘Bedankt’, zo hebben wij bijvoorbeeld ook ‘Proost’, ‘Verrassing’ en ‘Succes’. Niet alleen met deze kist maakt u het cadeau persoonlijk, door de boodschap óp de kist word het nog veel specialer en leuker.

Wij hebben verschillende teksten voor op de kisten. Wenst u een in een grote oplage special tekst? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Voor grote aantallen kunnen wij een offerte op maat uitbrengen en kunnen uw logo, bedrijfsnaam of slogan op onze kisten laten bedrukken, de levertijd zal uiteraard toenemen. Deze bijzondere optie bieden wij al aan vanaf 50 kisten.

Meer informatie
Locatie 35
Merk Overige
Inhoud 100 cl
Alcoholpercentage 35 %
Land Frankrijk
Type cadeau Stel zelf samen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Jenever Je Bent Geslaagd Proficiat
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.