Jefferson's Manhattan Barrel Finished

€ 49,95

Direct leverbaar !

Jefferson's The Manhattan Barrel Finished Cocktail is een heerlijke subtielle en verfijnde drank met genoeg diepgang om je aandacht te trekken. Heerlijke aroma's van Kersen, gekonfijt fruit, nootmuskaat en rozijen met heerlijke smaken van Nootmuskaat, bruine Suiker en gekonfijt fruit die vrijkomen maken dit product een mooi product. Wil jij een keer een perfecte manhattan drinken dan is dit jouw product !

Geschiedenis van Jefferson's:

De Jefferson's bourbon collectie bestaat uit allemaal erg kleine batches met straight whiskey's uit vaten van verschillende leeftijden. Jefferson's Whisky is 15 jaar geleden opgericht door Trey Zoeller en zijn vader Chet. De laatste is een bourbonkenner. Met deze serie willen ze Thomas Jefferson; de toch wel meest besproken oprichter van Amerika eren. Met zijn wereldwijde erkenning voor zijn wetenschappelijke geest en experimentele aard heeft hij de inspiratie gegeven voor de Jefferson's whiskey's.

In de Jefferson's serie zijn er 4 verschillende producten die dit merk compleet maken. Trey Zoeller gebruikt zijn expertise om een unieke whiskey te creëren, die wel in het verlengde ligt van de nieuwsgierige aard van Thomas Jefferson. Ze proberen door grenzen te verleggen whisky's te creeren die anders zijn dan anderen. Bijvoorbeeld in 2012 hebben ze een whiskey geproduceerd; Jefferson's Ocean (een limited-editie) die op speciale vaten is gerijpt voor de periode van 4 jaar en geblend is in Kentucky. Trey en zijn vader Chet zullen zeker bezig blijven om consumenten te blijven verbazen met hun toch wel innovatieve ideëen.

Meer informatie
Locatie WH 2
Merk Jefferson's
Land Verenigde Staten
Leeftijd Niet Vermeld
Inhoud 70 cl
Gewicht 1.4000
Alcoholpercentage in % 34
Type whisky Bourbon
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Jefferson's Manhattan Barrel Finished
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.