Jean Fillioux Star Gourmet

70 cl

Jean Fillioux Star Gourmet

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 74,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Leeftijd Overige
Land Frankrijk
Merk Jean Fillioux
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Zeer elegante 17 jaar oude cognac met uiterst zachte en voelbare smaken tot in ider detail. Een prachtige cognac van het franse Jean Fillioux 

landgoed. Zeer lichte uitgeballanseerde smaken zoals lente boemen, walnoten en almond. Tevens zijn de smaken van chocolade in de verte te bespeuren.

Deze zachte en oude cognac past perfect bij luxe chocolade, truffels en bonbons en maken een bijzondere smaak explosie tot zijn recht in de mond die nog

lang blijft hangen nadat de cognac gepasseerd is. 

 

Eén van de betere Jean Fillioux cognac's !!