Dripmat Jagermeister 1 logo

 

Dripmat Jagermeister 1 logo

 
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 29,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie M71
Soort Dripmat
Merk Jagermeister
Land Duitsland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een professionele dripmat van Jagermeister voor de trendy barman/vrouw die een dripmat zoekt van zeer goede kwaliteit . Een dripmat dat Jagermeister vertegenwoordigt de barman/vrouw die weet wat die wilt. Goed kwaliteit voor een rendabele prijs voor een dripmat dat thuishoort in een professionele bar om de gasten te laten zien wat uw merkvoorkeur is. Bij Jagermeister draait het om voorliefde voor smaakvolle dranken die zij maken. Toon aan met deze barmat van Jagermeister dat u deze krachtige likeur aanbied. De rubberen dripmat is zwart met het Jagermeister logo en naamsvermelding.

Afmetingen: 59 x 12.5 cm

Materiaal: rubber

Onderhoud: afspoelen met warmwater en eventueel een sopje.