Jack Daniels White Rabbit Saloon

€ 32,50

Direct leverbaar !

Mooie exclusieve editie van Jack Daniel's White Rabbit die gelimiteerd op de markt is gekomen, Drankgigant.nl heeft de grootste afname in 2014 van dit artikel weten te bemachtigen en hebben de banden met de importeurs aangetrokken om komende jaren alle nieuwste Jack's in onze webshop te kunnen verkopen. Dit prachtig exemplaar waarvan er maar een beperkte release is gedaan, is een eerbetoon aan de oude White Rabbit Saloon die destijds werd geopend in Lynchburg door "the mister himself '' Jack Daniel's. Deze identieke en beperkte whiskey zag 120 jaar geleden voor het eerst het licht en is sindsdien gestegen in populariteit. Helaas is het voor veel liefhebbers van whiskey niet mogelijk om deze whiskey te kunnen veroorloven, maar gelukkig voor u hebben wij een zeer breed assortiment en kunt u exclusief bij ons exemplaren krijgen van deze zeer unieke Jack Daniels editie. Wanneer uw Jack Daniels collectie nog niet compleet is raden wij u aan om deze aan uw collectie toe te voegen, want deze flessen worden niet meer geproduceerd en op = op !

U zult dezelfde smaken en geuren ontdekken als in de Jack Daniel's No7. Hij heeft ook een zeer mooie middengouden kleur, met wat highlights erin. Een eiken aroma en wat heerlijke vanille en caramel worden aangevuld door mokka-koffie en wat tabak. Ook wat gemberbrood en rijpe banaan kunt u ontdekken.  Hij heeft een pittige smaak, waarin u zeker ook mais zult ontdekken samengevoegd met vanille, zout, mokka-koffie, gemberbrood en wat van zwarte peper. Hij heeft een iets honing-achtige afdronk. Het iets hogere alcoholpercentage als de "gewone" Jack Daniel's kunt u toch het beste zo tot u nemen en de whisky niet verdunnen met water.

De geschiedenis van Jack Daniel's

Jack Daniel's is een een merk dat uiteraard in één adem wordt genoemd met de meest succesvolle en bekende whiskeys van de hele wereld. Deze Tennessee whiskey is in verschillende edities exclusief bij Drankgigant te verkrijgen en is tot de dag van vandaag de meest verkopende whiskey in de wereld. Deze drank wordt geproduceerd in Lynchburg, Tennessee door de Jack Daniels Distilleerderij die sinds 1956 in handen is genomen door de Brown-Forman Corporation. De oorspronkelijke oprichter van de zeer klassieke en meest succesvolle whiskey van de wereld was Jasper Newton Jack Daniel die geboren was in 1846. Na jaren onderzoek te hebben gedaan naar whiskey's is hij op 20-jarige leeftijd uitgegroeid tot een bekende distilleerder. In 1911 overleed de grondlegger van de Jack Daniels producties, maar is de productie van de Jack Daniel´s series en collecties uiteraard staande gebleven en zijn er zelfs meerdere soorten uitgekomen. De productie van de tot de meest succesvolle uitgegroeide whiskey van de wereld was in 1920 enkele momenten in gevaar toen er een verbod kwam van de Achttiende Amandement bij de Grondwet. In 1938 werd de productie opnieuw gestart en ging Jack Daniel´s weer precies verder met waar ze gestopt waren: succesvol zijn en vooral bekend zijn over de hele wereld. De periode van de jaren dat er een verbod was tegen de distilleerderij in Tennessee werd herdacht in 2008 met een gift-pack van twee flessen, een voor de 75e verjaardag van het einde van het verbod en de tweede ter herdenking van de 70e verjaardag van de heropening van de distilleerderij.

Meer informatie
Locatie WH 2
Merk Jack Daniel's
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 43 %
Leeftijd Niet vermeld
Land Verenigde Staten
Type whisky Bourbon
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.