Jack Daniels Single Barrel 100 Proof

Speciale prijs € 39,95 Normale prijs € 43,95

Direct leverbaar !

Jack Daniels 100 Proof is een mooie 50% alcohol bevattende Single Barrel whiskey waarbij gebruik is gemaakt van de beste vaten uit het warehouse. Slechts 1 op de 100 vaten is geschikt om te dienen als single barrel, dit maakt het extreem moeilijk om deze whiskey te maken. De Single Barrel 100 proof wordt gebotteld in obligaties, wat betekend dat de whiskey aan extra eisen moet voldoen.

De Single Barrel 100 proof heeft een fijne smaak met noten van karamel, vanille en lichte kruiden die de whiskey een rijke smaak geven die mooi in evenwicht is met een diepe finish. Deze heerlijke whiskey is een mooie beloning voor jezelf of andere.

History of Jack Daniels

Jack Daniels is een een merk dat uiteraard in één adem wordt genoemd met de meest succesvolle en bekende whiskeys van de hele wereld. Deze Tennessee whiskey is in verschillende edities exclusief bij Drankgigant te verkrijgen en is tot de dag van vandaag de meest verkopende whiskey in de wereld. Deze drank wordt geproduceerd in Lynchburg, Tennessee door de Jack Daniels Distillery die sinds 1956 in handen is genomen door de Brown-Forman Corporation. De oorspronkelijke  orspronkelijke oprichter van de zeer klassieke en meest succesvolle whiskey van de wereld was Jasper Newton Jack Daniel die geboren was in 1846. Na jaren onderzoek te hebben gedaan naar whiskey's is hij op 20-jarige leeftijd uitgegroeid tot een bekende distilleerder.

In 1911 overleed de grondlegger van de Jack Daniels producties, maar is de productie van de Jack Daniels series en collecties uiteraard staande gebleven en zijn er zelfs meerdere soorten uitgekomen. De productie van de tot de meest succesvolle uitgegroeide whiskey van de wereld was in 1920 enkele momenten in gevaar toen er een verbod kwam van de Achttiende Amandement bij de Grondwet. In 1938 werd de productie opnieuw gestart en ging Jack Daniels weer precies verder met waar ze gestopt waren: succesvol zijn en vooral bekend zijn over de hele wereld. De periode van de jaren dat er een verbod was tegen de distilleerderij in Tennessee werd herdacht in 2008 met een gift-pack van twee flessen, een voor de 75e verjaardag van het einde van het verbod en de tweede ter herdenking van de 70e verjaardag van de heropening van de distilleerderij

Meer informatie
Locatie WH 2
Merk Jack Daniel's
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 50 %
Leeftijd Niet Vermeld
Land Verenigde Staten
Type whisky Bourbon
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.