Jack Daniels Silver Select

70 cl

Jack Daniels Silver Select

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 43,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Jack Daniel's
Land Verenigde Staten
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 70 cl
Alcohol % 50 %
Type Bourbon
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Jack Daniel´s Silver Select is een smaakvolle en krachtige whiskey met een wat hogere alcoholpercentage. Deze whisky is bij de echte fans van Jack Daniels erg geliefd vanwege zijn intense smaakbeleving. Aangezien de Silver Select een Single Barrel Whiskey is omdat de flessen uit individuele vaten komen, heeft deze prachtige whiskey verschillende tonen op de neus, kleur en smaak. De vaten die gebruikt zijn voor het distilleren van deze whiskey kunnen alleen door de Jack Daniel´s Distillery gebruikt worden. Vanwege de beperkte hoeveelheid is dit een waar collectorsitem voor de verzamelaars !!

De geschiedenis van Jack Daniel's

Jack Daniel's is een een merk dat uiteraard in één adem wordt genoemd met de meest succesvolle en bekende whiskeys van de hele wereld. Deze Tennessee whiskey is in verschillende edities exclusief bij Drankgigant te verkrijgen en is tot de dag van vandaag de meest verkopende whiskey in de wereld. Deze drank wordt geproduceerd in Lynchburg, Tennessee door de Jack Daniels Distilleerderij die sinds 1956 in handen is genomen door de Brown-Forman Corporation. De oorspronkelijke oprichter van de zeer klassieke en meest succesvolle whiskey van de wereld was Jasper Newton Jack Daniel die geboren was in 1846. Na jaren onderzoek te hebben gedaan naar whiskey's is hij op 20-jarige leeftijd uitgegroeid tot een bekende distilleerder. In 1911 overleed de grondlegger van de Jack Daniels producties, maar is de productie van de Jack Daniel´s series en collecties uiteraard staande gebleven en zijn er zelfs meerdere soorten uitgekomen. De productie van de tot de meest succesvolle uitgegroeide whiskey van de wereld was in 1920 enkele momenten in gevaar toen er een verbod kwam van de Achttiende Amandement bij de Grondwet. In 1938 werd de productie opnieuw gestart en ging Jack Daniel´s weer precies verder met waar ze gestopt waren: succesvol zijn en vooral bekend zijn over de hele wereld. De periode van de jaren dat er een verbod was tegen de distilleerderij in Tennessee werd herdacht in 2008 met een gift-pack van twee flessen, een voor de 75e verjaardag van het einde van het verbod en de tweede ter herdenking van de 70e verjaardag van de heropening van de distilleerderij.

Wij hebben heerlijke en de meest klassieke varianten van de Jack Daniels collectie die u exclusief bij Drankgigant kunt bestellen via de onderstaande links:

Jack Daniels 35 cl  

Jack Daniels 70 cl

Jack Daniels 100 cl 

Jack Daniels Gold Medal 1954

Jack Daniels 1981 Gold Medal 

Jack Daniels Birthday 161 

Jack Daniels Gentleman Jack 

Jack Daniels Giftpack + 2 glazen (70 cl)

Jack Daniels 70 Giftbox met T-Shirt (M)

Jack Daniels Scenes of Lynchburg Fire Brigade no:12 

Jack Daniels Single Barrel Select 

Jack Daniels Winter Jack