Jack Daniels 3 liter XXL

3 liter

Jack Daniels 3 liter XXL

3 liter
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 109,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 3 liter
Alcohol % 40 %
Type Whisky
Land Verenigde Staten
Merk Jack Daniels
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een grote fles Jack Daniel´s van maar liefst 3 liter, ( Etiket zet recht ! niet onderste boven)de grootste variant die er te verkrijgen is en trekt dan ook altijd de nodige bekijks bij onze klanten in de winkel. Een van de meest bekende whisky's in één van de grootste flessen ooit, een geweldige combinatie wat ons betreft! deze fles heeft een hoogte van 37 cm én een dikte van 13cm.

De Jack Daniel´s Black Label biedt op de neus zachte aroma's van karamel en vanille die worden versterkt met butterscotch. Een hint van hout maakt de combinatie op de neus bijna compleet, nadat u nog geniet van de toffees merkt u de perfectie die ontstaat na de combinatie van deze ingrediënten. De verfijnde smaak valt licht in de mond waardoor hij heerlijk in de keel valt, en waardoor u optimaal kunt genieten van een gladde, rokerige zoetheid. De Jack Daniel´s staat bekend om een zeer verfijnde en lichte smaak van drop die u uiteraard ook in deze klassieke whiskey terug kan vinden. De drop dient als de perfecte achtergrond voor de smaken van vanille, geroosterde eiken, vers gezette koffie, noten en Engelse toffee. Tijdens het proeven en het realiseren van de smaken zult u versteld staan over de aroma's die op elkaar zijn afgesteld en zult u ontdekken dat er een goede complexiteit achter de vanille smaak te proeven is. De afdronk van de drank is snel en zoet die wordt afgesloten met mooie eikenoten, een hint van kruiden, en misschien een vleugje ceder gemend met karamel. Na het proeven van de Jack Daniel´s Black Label is het al meteen duidelijk waarom deze whiskey de meest succesvolle en meest verkochte whiskey is. De factoren van kwaliteit, consistentie en toegankelijkheid zijn al jaren de sleutel van succes voor deze cocktail waarvan we jaren genieten en dat nog jaren zullen blijven doen.

De geschiedenis van Jack Daniel's

Jack Daniel's is een een merk dat uiteraard in één adem wordt genoemd met de meest succesvolle en bekende whiskeys van de hele wereld. Deze Tennessee whiskey is in verschillende edities exclusief bij Drankgigant te verkrijgen en is tot de dag van vandaag de meest verkopende whiskey in de wereld. Deze drank wordt geproduceerd in Lynchburg, Tennessee door de Jack Daniels Distilleerderij die sinds 1956 in handen is genomen door de Brown-Forman Corporation. De oorspronkelijke oprichter van de zeer klassieke en meest succesvolle whiskey van de wereld was Jasper Newton Jack Daniel die geboren was in 1846. Na jaren onderzoek te hebben gedaan naar whiskey's is hij op 20-jarige leeftijd uitgegroeid tot een bekende distilleerder. In 1911 overleed de grondlegger van de Jack Daniels producties, maar is de productie van de Jack Daniel´s series en collecties uiteraard staande gebleven en zijn er zelfs meerdere soorten uitgekomen. De productie van de tot de meest succesvolle uitgegroeide whiskey van de wereld was in 1920 enkele momenten in gevaar toen er een verbod kwam van de Achttiende Amandement bij de Grondwet. In 1938 werd de productie opnieuw gestart en ging Jack Daniel´s weer precies verder met waar ze gestopt waren: succesvol zijn en vooral bekend zijn over de hele wereld. De periode van de jaren dat er een verbod was tegen de distilleerderij in Tennessee werd herdacht in 2008 met een gift-pack van twee flessen, een voor de 75e verjaardag van het einde van het verbod en de tweede ter herdenking van de 70e verjaardag van de heropening van de distilleerderij.