J. Boomsma's Echte Oude Genever Wijnvat Gelagerd

70 cl

J. Boomsma's Echte Oude Genever Wijnvat Gelagerd

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 18,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 38 %
Land Nederland
Merk Boomsma
Soort / Type Oude Jenever
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

J. Boomsma's Echte Oude Genever Wijnvat Gelagerd is een gelimiteerde uitgave van Boomsma's Genever. Deze mooie donkere Genever heeft mogen rijpen op Chateau Beaulieu wijnvaten mogen lageren, het wijndomein van Docus Boomsma. Hierdoor heeft hij een zachte intense smaak maar behoud hij toch zijn echte Boomsma karakter. Gemaakt van een fijn graandistillaten en de zuiverste koren- en moutwijn.

Leuk om te weten:

Er zijn maar 3 vaten gemaakt van deze Echte Oude, en daarom in zeer beperkte oplage gebotteld en beschikbaar.