J.b.g. Munsterlander White Single Malt Whisky

70 cl

J.b.g. Munsterlander White Single Malt Whisky

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 48,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Munsterlander
Land Duitsland
Leeftijd 3
Inhoud 70 cl
Alcohol % 43 %
Type Single Malt
Bottelaar Joh. B. Beuting
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

J.b.g. Munsterlander Single Malt Whisky White label worden gerijpt in oude graanschuren welke omringd zijn door oude muren van bijna 200 jaar oud. De Single Malt Whisky dan daar door in alle rust en zonder noemenswaaridge temeratuur schommelingen in alle rust rijpen, door de goed geventileerde schuren kan de Whisky goed de geuren van de omgeving absorberen.

De Munsterlander Single Malt Whisky wordt met eigen Munsterlander bronwater dubbel gedistileerd vers uit de bron. Hier door ontstaat er een zachte evenwichtige volle smaak. De geur is een uitgebalanceerd rokerig, met delicate tonen van hout en vanille. De smaak is zoettig door vanille met mooie houttonen, evenwichtige zachthied met een vleugje noot. Hij heeft een zeer lange en volle smaak gekregen.