Ish Limed Gin

70 cl

Ish Limed Gin

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 32,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Citrus Gin
Alcohol % 40 %
Merk Ish
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Ish Limed Gin heeft  een gelimiteerde oplage van 6000 flessen die, zoals de naam al doet vermoeden, een extra vleugje limoen heeft en daarom maakt  het een frisse London Dry Gin. In het productieproces word gebruik gemaakt van dezelfde ingrediënten als de ISH gin: jeneverbes,citroenschil (meer dan Ish Gin), amandelzoethoutkorianderkaneellis wortelnootmuskaatengelwortel en kassie. Net als zijn broer is deze te vergelijken met de Poolse Lubuski Gin ’s zowel de original als de Limed.

Ish Limed is heerlijk op zichzelf maar ook goed te doen met tonic. Garneer met, je raad het al, limoen of doe eens gek en experimenteer met andere ingrediënten. Drink het alleen of met een partner maar wat je ook doet probeer het wel uit want het is een sterk staaltje gin.