Irishman Cask Strength 54%

70 cl

Irishman Cask Strength 54%

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 105,50

Special Price € 95,00

Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Irishman
Land Ierland
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 70 cl
Alcohol % 54 %
Type Irish
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De Irishman Cask Strength is een robuste volle whisky uit Ierland die rechtstreeks uit het vat gebotteld is (cask strength) en diverse rijke tonen van gedroogd fruit van toffee bij zich draagt. Naast de zachte smaken heeft deze Ier ook een kruidig of spiced karakter waardoor hij erg bijzonder wordt. Door de beperkte oplage is deze whisky tijdelijk beschikbaar ofwel zolang de voorraad strekt.

De Irishman is een oude producent van goede Ierse whisky. Ze hebben immers al 4 grote prijzen gekregen tijdens verschillende wedstrijden voor beste whisky van de wereld. Vaak worden dit soort wedstrijden in Amerika gehouden De Irishman is gespecialiseerd in het opnieuw creëren van een aantal verloren Ierse whiskyschatten, zoals potstill whisky’s. Een potstill is manier van distilleren, die nog steeds gebruikt wordt, door middel van hoge temperaturen.

Alle single malt whiske’s, die zijn gedistilleerd bij de Irishman, moeten sowieso tien jaar of ouder zijn en er is maar een beperkte hoeveelheid van 1000 whisky’s om in het eerste productiejaar de vraag naar de whiskey’s zo hoog mogelijk te houden. De distilleerderij van de Irishman is gevestigd naast de beroemde Bushmills distilleerderij. Doordat er veel mensen deze distilleerderijen bezoeken zijn de Irishman en Bushmills whisky’s erg populair. Per jaar komen meer dan 100.000 bezoekers een kijkje nemen.