Il Santo Sambuca Classico

70 cl

Il Santo Sambuca Classico

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 18,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 38 %
Kleur Rood
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Il Santo Sambuca Classico zal waarschijnlijk de meest gepassioneerde Sambuca zijn die u ooit zult proeven! De rode kleur van deze likeur staat voor het gepassioneerde genot en het vlammende hart van de makers van deze heerlijke drank. Hierbij is het Italiaanse spreekwoord "Morto un pa, se ne fa un altro" (vertaling: "Niemand is onmisbaar") een directe verwijzing naar het feit dat IL SANTO vol van emotie zit