Ice One Baron Vodka

70 cl

Ice One Baron Vodka

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 27,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Smaak Neutraal
Merk Ice One
Land Frankrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Ice One Baron Vodka is een Premium Vodka uit Frankrijk, dit product wordt maar liefst 5x gedistilleerd in één productieproces van tarwe die 100% Frans zijn met een selectie van alleen hoogwaardige ingrediëten en bronwater uit Gensac " een gemeente in Frankrijk " wat op natuurlijke wijze gefilterd is. Deze wodka heeft een sterk karakter en is de perfecte combinatie van flexabiliteit en gladheid.

Prijzen:

  • Gold Medal 2014 - 1001 Dégustations