Hop Valley Double-D Blonde

35,5 cl

Hop Valley Double-D Blonde

35,5 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2,99
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 35,5 cl
Land Verenigde Staten
Brouwerij Hop Valley
Type Bier Overig
Alcohol % 5,0 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een mooi Amerikaans blond bier met een alcoholpercentage van 5%. Een echte American Blonde Ale met ingrediënten als  Cascade en Amerikaanse Williamete Hop dat u terug proeft in dit blonde bier met een verfrissende finish.

 De in Springfield geopende brouwerij in een gebouw dat in 1950 gebouwd is werd tot de Hop Valley Brewery vernoemd. De hop Valley Brewery staat voor duurzaamheid en kwaliteit. Dit is terug te zien in hun brouwerij waar veel dingen met de hand gemaakt zijn met materie van de omgeving. Hop Valley Brewery staat garant voor efficiënt gebruik van energie en veilige werk omgeving voor mensen, hierdoor ontstaan duurzame bieren maar ook kwalitatieve bieren van goede bodem.