Hollandse Stroopwafel Likeur in Cadeaukist

€ 14,95

Direct leverbaar !

Hollandse Stroopwafel is nu beschikbaar in een cadeaukist naar keuze. Hollandse Stroopwafel Likeur is een karamel kleurige likeur met een volle smaak van stroopwafels. Deze volle oud hollandse likeur ruikt erg vol en rijk. Dit doet het water in je mond lopen. Het wordt veel gedronken bij de koffie of door de koffie. Door het gouden etiket en strakke uiterlijk van de fles is dit een opvallende verschijning.

Kaartje:

Heeft u altijd al iemand willen verrassen met een persoonlijke boodschap ? Dat kan nu met een kaartje! Voer uw bericht in wij printen deze op een kaartje en voegen deze toe bij uw bestelling. De kaart wordt altijd bovenin de doos geplaatst zodat bij opening de kaart direct zichtbaar is voor de geadresseerde.

Enkele voorbeelden van mee gestuurde teksten zijn:

  • Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 
  • Veel plezier op je vakantie! Hierbij wat lekkers!
  • Bedankt voor je hulp!

Cadeaukisten:

Wilt u het cadeau persoonlijk maken? Dit kan door gebruik te maken van ons aanbod houten cadeaukisten met speciaal bedrukte teksten op de kist. Wilt u bijvoorbeeld iemand Bedanken voor zijn of haar hulp dan kiest u natuurlijk voor de kist “ Bedankt “ of wat denkt u van “ Proost “. Door deze boodschap op de kist brengt u niet alleen een leuk cadeau maar ook nog eens een persoonlijk cadeau. 

Wij hebben verschillende teksten voor op de kisten, wenst u in een grote oplage een speciale tekst kunt u altijd vrijblijvend contactopnemen met ons.

Voor grote aantallen kunnen wij een offerte op maat uitbrengen en kunnen uw logo, bedrijfsnaam of slogan op onze kisten laten bedrukken, de levertijd zal uiteraard toenemen. Deze bijzondere optie bieden wij al aan vanaf 50 kisten.

Meer informatie
Merk JH Likeuren
Land Frankrijk
Inhoud 70 cl
Gewicht 1.0000
Alcoholpercentage in % 20
Smaak Overige
Kleur van de drank Blauw
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hollandse Stroopwafel Likeur in Cadeaukist
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.