Hobgoblin Ruby Beer

50 cl

Hobgoblin Ruby Beer

50 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 3,75
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 50 cl
Land Verenigd Koninkrijk
Brouwerij Wychwood
Type Bier Amber
Alcohol % 5,2 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Het bier van de Wychwood Brewery is een oprecht mooi bier uit Groot Brittanië met een hoppige bitterheid en fruitige tonen. Het is een bier wat uitnodigt om te blijven drinken. Hobgoblin bier heeft een laag ( 5,2% ) alchol percentage en daarom ook niet verwonderlijk dat het van origine een feest bier is, speciaal voor een huwelijk gebrouwen!

Geschiedenis:

In het plaatsje Witney vinden wij de Wychwood Brewery op de plek waar in 1841 een mouterij was gevestigd genaamd de Old Maltings. In 1983 kocht Paddy Glenny het pand en begon zijn eigen brouwerij genaamd Eagle Brewery, dit mocht niet lang zo zijn want al na een aantal jaren her noemden Chris Moss die in 1990 bij de brouwerij kwam naar Wychwood Brewery.

Op zich niet zo verwonderlijk watn Wychwood is het bos waar de brouwerij aan grenst en wat op zijn beurt de inspiratie op heeft geleverd voor de trollen, heksen en andere sprookjesfiguren die de brouwerij en haar producten omringen.

Leuk om te weten:

De Wychwood Brewery heeft een opvallende leus voor de brouwerij:  " we are fiercely independent! " (We zijn ongelooflijk onafhankelijk!).