Hobgoblin Ruby Beer

€ 3,75

Direct leverbaar !

Het bier van de Wychwood Brewery is een oprecht mooi bier uit Groot Brittanië met een hoppige bitterheid en fruitige tonen. Het is een bier wat uitnodigt om te blijven drinken. Hobgoblin bier heeft een laag ( 5,2% ) alchol percentage en daarom ook niet verwonderlijk dat het van origine een feest bier is, speciaal voor een huwelijk gebrouwen!

Geschiedenis:

In het plaatsje Witney vinden wij de Wychwood Brewery op de plek waar in 1841 een mouterij was gevestigd genaamd de Old Maltings. In 1983 kocht Paddy Glenny het pand en begon zijn eigen brouwerij genaamd Eagle Brewery, dit mocht niet lang zo zijn want al na een aantal jaren her noemden Chris Moss die in 1990 bij de brouwerij kwam naar Wychwood Brewery.

Op zich niet zo verwonderlijk watn Wychwood is het bos waar de brouwerij aan grenst en wat op zijn beurt de inspiratie op heeft geleverd voor de trollen, heksen en andere sprookjesfiguren die de brouwerij en haar producten omringen.

Leuk om te weten:

De Wychwood Brewery heeft een opvallende leus voor de brouwerij:  " we are fiercely independent! " (We zijn ongelooflijk onafhankelijk!).

Meer informatie
Locatie A2
Land Verenigd Koninkrijk
Inhoud 50 cl
Gewicht 1.0000
Alcoholpercentage in % 5.2
Brouwerij Wychwood
Type bier Amber
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hobgoblin Ruby Beer
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.