High West Double Rye

70 cl

High West Double Rye

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 44,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken High West
Land Verenigde Staten
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 70 cl
Alcohol % 46 %
Type Bourbon
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Huwelijk van twee rechte rogge whisky dat de uitbundige eigenschappen van een hoge rogge 2-jarige en een soepele rijkdom van een 16-jarige combineert.

De 2-jarige heeft een 95% rogge 5% gerstemout mashbill. De oudere rogge heeft een "barely legal" rogge mashbill van 53% rogge en 37% maïs. De extra leeftijd en maïs biedt extra zoetheid aan. 
Wij denken dat de naam vrij duidelijk is, maar alleen in het geval, High West Double Rye ® is een mengsel van twee (2) verschillende rogge whisky. 
Dankzij de balans van kaneel, anijs en honing, is HIGH WEST DOUBLE ROGGE! geweldig geserveerd, met een beetje water. En zijn pittige smaak versterkt de klassieke cocktails als de Manhattan en doet het ouderwets lijken. Wij raden aan om het voor de meeste gelegenheden - nippen in eenzaamheid voor een kampvuur, genieten met favoriete oude vrienden, of delen met een knappe vreemdeling.