Hierbas Mari Maymans Triangle

70 cl

Hierbas Mari Maymans Triangle

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 18,95
  • Vanaf 6 voor € 18,60 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 26 %
Smaak Overige
Kleur Geel
Land Spanje
Merk Mari Mayans
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Hierbas Ibicencas Mari Maymans  betekent ibiza in je glas. Het wordt al meer dan 200 jaar gemaakt op het eiland Ibiza en iedere familie heeft zijn eigen variant en recept dat geheim gehouden wordt. De bekendste familie is Mari Mayans. Zij leveren al sinds 1880 de beste Hierbas Ibicencas. Hun product bevat 18 verschillende bestanddelen met onder andere wilde kruiden, zaden en citroen. sommige van deze ingrediënten  komen alleen voor op Ibiza.

Op Ibiza is er geen bar, club of restaurant wat geenH ierbas schenkt. Het maakt niet uit waar je bent, of je nu aan het lunchen bent op het strand, een sunset pakt op een mooie spot, uit gaat in een van de clubs, of gezellig thuis op je terras, het wordt overal en altijd gedronken. Er is een duidelijke verbinding met het hart van het eiland en het hart van de lokale bevolking. Hierbas Ibicencas is niet alleen een heerlijke likeur maar staat ook voor traditie, leef en laat leven. Hierbas staat centraal voor Ibiza!