Hibiki 12 Year

70 cl

Hibiki 12 Year

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 99,95
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Hibiki
Land Japan
Leeftijd 12
Inhoud 70 cl
Alcohol % 43 %
Type Japanese
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Hibiki 12 Year is een prachtige Japanse whisky. Hij is gemaakt met oude malt en graan whisky's. Een heerlijke kruidige, maar verfijnde whisky die je bij het openen van de fles al meteen betovert met de heerlijke aroma's. Namelijk de lekkere geuren van gekookte appels met kaneel, honing en pruimenwijn. Op de mond heeft hij smaken van stukjes amandel en gestoofd fruit. Een heerlijke zoete whisky met een prachtige heldere afdronk van appel en citrussmaken. 

Geschiedenis:

Suntory Distillery is de distilleerderij waarvan Hibiki whisky's afkomstig zijn. Deze Japanse distilleerderij is opgericht in het jaar 1899 door Torii Shinjiro en is daarmee ook één van de oudste distilleerderijen van Japan. In eerste instantie werd het bedrijf opgericht om wijn te importeren en te verkopen, maar al snel veranderde dit in het distilleren van whisky's. In december 1924 begon de productie van whisky's en 5 jaar later werd de allereerste single malt van Suntory verkocht. Inmiddels heeft Suntory Distillery zich zo uitgebreid dat ze nu ook soft drinks produceren.

Leuk om te weten:

De betekenis van Hibiki in het Japans = echo.