Het Uiltje Caution Kiwi Crossing

€ 3,25

Direct leverbaar !

Het Uiltje Caution Kiwi Crossing is een IPA achtig bier of anders een Nieuw Zeeland Strong Ale met een alcoholpercentage van 9.1%. Dit bier is gehopt met 3 verschillende Nieuw Zeelandse hopsoorten en die geven het bier een erg fruitig karakter. Het bier is fris, fruitig, hoppig, zoetig en heeft heerlijke fruitige aroma's van onder andere sinaasappel, ananas, druiven,mango en passievrucht.

Het verhaal:

Brouwerij het Uiltje is een Nederlandse speciaal bier brouwerij uit Haarlem, het is een jong bedrijf met een frisse kijk op de biercultuur in Nederland. Zij gaan voor goede en mooie bieren die vol van smaak zijn.  Gebrouwen met kruiwagens vol hop!

Zij zeggen zelf “ Onze missie ? F*cking goed bier maken, punt uit! “ Uiteenlopende bierstijlen met uitgesproken smaken, dat is Brouwerij Het Uiltje!

Begin 2013 is het eerste biertje op de markt gekomen van Brouwerij Het Uiltje, dit was de UPA, hierna volgede 5 andere bieren die nu in het vaste assortiment zitten. Het uiltje zet zich in om veel diverse bieren te ontwikkelen, hierdoor hebben zij veel limited edition bieren.

Hun slogan “ Even een Uiltje knappen

Meer informatie
Locatie D3
Inhoud 33 cl
Land Nederland
Gewicht 0.4000
Alcoholpercentage in % 9.1
Brouwerij Het Uiltje
Type bier IPA
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Het Uiltje Caution Kiwi Crossing
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.