Het Uiltje Big Fat 5 Double IPA

33 cl

Het Uiltje Big Fat 5 Double IPA

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 3,39
  • Vanaf 24 voor € 3,15 per stuk
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Nederland
Brouwerij Het Uiltje
Type Bier IPA
Alcohol % 8,0 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Het Uiltje Big Fat 5 Double IPA is een echte dikke IPA zo als de naam al doet vermoeden. Een zeer complex bier met een zacht karakter. Aroma's van ananas, milde honing en smaken die perfect aanvoelen met een lichte zoetheid van acacia-honing die overgaat n tropisch fruit als ananas en perzik maar ook is er peer te ontdekken in de smaak. Hij heeft een doge, schone bitterheid  zo als een old school IPA moet zijn. De afronk is erg fijn met een notitie van de honing die subtiel terug komt.

Wat ons betreft een vette IPA!

Het verhaal:

Brouwerij het Uiltje is een Nederlandse speciaal bier brouwerij uit Haarlem, het is een jong bedrijf met een frisse kijk op de biercultuur in Nederland. Zij gaan voor goede en mooie bieren die vol van smaak zijn.  Gebrouwen met kruiwagens vol hop!

Zij zeggen zelf “ Onze missie ? F*cking goed bier maken, punt uit! “ Uiteenlopende bierstijlen met uitgesproken smaken, dat is Brouwerij Het Uiltje!

Begin 2013 is het eerste biertje op de markt gekomen van Brouwerij Het Uiltje, dit was de UPA, hierna volgede 5 andere bieren die nu in het vaste assortiment zitten. Het uiltje zet zich in om veel diverse bieren te ontwikkelen, hierdoor hebben zij veel limited edition bieren.

Hun slogan “ Even een Uiltje knappen