Dripmat Hertog Jan

 

Dripmat Hertog Jan

 
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 18,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie M12
Soort Bardoek
Merk Hertog-Jan
Land Nederland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Deze opvallende dripmat van Hertog Jan gemaakt van rubber en is een vaak geziene dripmat in de horeca, deze mat is speciaal voor de uitgebreide cafe's en restaurants die uiteraard Hertog Jan bieren schenken. Door de zwarte grijzen kleuren en afmeting van ( 48,5  x 18,5 cm ) wordt deze barmat naast de horeca en cafe's natuurlijk ook in de thuisbar of jeugdsoos toegepast. De barmat is eenvoudig af te doen met een vochtige doek en is een wasmachine hiervoor niet nodig.

De barmat die eigelijk vooral in Belgie gezien word vind in Nederland steeds meer draagvlak en men ziet steeds vaker dit artikel in bars en clubs binnen Nederland en wijst natuurlijk op betere verkoop van Hertog Jan binnen ons land. Het artikel is beperkt verkrijgbaar.