Hennessy Fine

70 cl

Hennessy Fine

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 37,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Leeftijd V.S.O.P.
Land Frankrijk
Merk Hennessy
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Deze VSOP cognac van Hennessy is een blend van 4 tot 25 jaar oude eaux-de-vie, de cognac was in eerste instantie geblend voor een prins; Koning George IV van Engeland vroeg Hennessy in 1817 om een superieure, oude en bleke brandewijn te leveren. Hennessy Fine de Cognac was gebroren!

De mix bevat een aromatische balans, afkomstig uit zes verschillende eaux-de-vie die afkomstig zijn uit de vier hoogste Cru zones van de cognac streek;

  • Grande Champagne
  • Petit Champagne
  • Borderies
  • Fins Bois

De cognac is van een prachtige oranje kleur en herbergt een fruitige smaak met hints van honing, kruiden kan deel. Op de neus: notes van bloemen, met geel fruit en een idee van zoetigheid dat afkomstig is van honing en heeft een beetje een aardse toon.