Hendricks Gin

Waardering:
100% of 100
Speciale prijs € 29,95 Normale prijs € 32,50

Direct leverbaar !

Hendrick’s Gin is een product die het merk draagt van William Grant & Sons, de zwarte apothekers fles is behoorlijk bekend en straalt luxe en kwaliteit uit. Deze frisse citrus achtige gin is ideaal om te combineren met diverse producten zoals komkommer en sinaasappel.

Met overheerlijke jeneverbessen smaak overheerst de genever smaak als dominante in je mond. Daarnaast is, net als bij de crisp cucumber, bewust gekozen voor de smaak van komkommer die absoluut bij gin past en het verfrist met een heerlijk onbetwiste vulling in de maag met de smaak van gin. Omdat komkommer zo een bekend passend ingrediënt is van gin, zou je denken dat hier rekening mee geworden zou worden met de volgende ingrediënten. Wat ook daadwerkelijk is gebeurd maar het resultaat kwam uit op Bulgaarse rozen. Wat denk ik niet veel mensen hadden verwacht, toch maakt het de smaak er niet minder op. Integendeel het versterkt de neutrale tonen van jenever met florale tonen waardoor de komkommer extracten meer opvallen. Ontzettend slim gedaan van deze makers 

Geschiedenis

Hendrick´s is opgericht in 1999 zoals al eerder was vermeld. Bij de productie van hun wonder middel wordt gebruikt gemaakt van Carter-Head alambieken (ontwikkeld 1948), waarvan er alleen maar een paar van zijn op de wereld. De twee waar ze over beschikken moesten wel worden gerenoveerd tot wat ze nu zijn, werkende, ginmakende alambieken.

Meer informatie
Merk Hendrick's
Land Verenigd Koninkrijk
Inhoud 70 cl
Gewicht 1.3000
Alcoholpercentage in % 41
Soort gin Kruidige Gin
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hendricks Gin
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.