Heineken Ice Bucket Green

 

Heineken Ice Bucket Green

 
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 29,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie L24
Soort Overige
Merk Heineken
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Deze mooie en ice bucket van het merk Heineken is een groene ice bucket. De bucket is onmisbaar in elke bar of feestjes, je kunt hem gebruiken om je ijsblokjes in te bewaren tijdens een feest of om bijvoorbeeld je flessen Heineken koel te houden tijdens je feestje. Deze bucket is zeer geschikt voor het koelen van 6 flessen bier! Aan de buitenkant van de bucket staat het logo van Heineken afgebeeld en is de ster voelbaar aanwezig op de buitenkant, aan de binnenkant van de bucket staat rondom de naam Heineken gedrukt en door de dubbele wand zal hij zijn kou langer vasthouden. Ideaal voor de komende zomerdagen.

De afmeting van de bucket is 28cm bij 24cm en 17cm hoog.

Het is een kunststof bucket welke makkelijk schoon te maken is met een vochtige doek en eventueel een sopje.