Dripmat Heineken Extra Cold

 

Dripmat Heineken Extra Cold

 
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 18,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie L11
Soort Dripmat
Merk Heineken
Land Nederland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Koud, Kouder, Extra Cold. Met deze dripmat overtuigt uw gasten dat u de vertegenwoordiger bent van Heineken Extra Cold. Bier is nog nooit zo geweldig koud geweest en dat zien ze terug in uw passie voor dit merkvoorkeur. Heineken Extra Cold dripmat brengt de zomer naar uw bar toe , Zomer was nog nooit zo leuk geweest met de dripmat van Heineken Extra Cold! De dripmat is transparant van kleur met de logo van Heineken Extra Cold met natuurlijk de bekende rode ster!

Afmeting: 60 x 8,5 cm

Materiaal: rubber

Onderhoud: U kunt de dripmat afspoelen met water