Bardoek Heineken

 

Bardoek Heineken

 
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 6,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie L20
Soort Bardoek
Merk Heineken
Land Nederland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De bardoek van Heineken vertegenwoordigt het vlaggenschip bedrijf dat brouwerijen in bezit heeft in 39 landen. De Heineken bardoek is een mooie Heineken groene doek welke u kunt gebruiken om op een gepaste wijze reclame te maken. Naast het laten zien dat u Heineken bier serveert geeft een bardoek van dit type ook een professionele uitstraling op uw bar. De bardoek is uitgevoerd in het Heineken groen met de typische witte Heineken letters en natuurlijk ontbreekt hierbij de rode ster niet!

Afmeting: 50 x 25 cm

Materiaal: 100% katoen

Onderhoud: U kunt de bardoek wassen op 40 graden in de wasmachine