Heineken Afschuimer wit ( NEW STYLE )

 

Heineken Afschuimer wit ( NEW STYLE )

 
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 3,50
  • Vanaf 10 voor € 3,20 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie L13
Soort Afschuimer
Merk Heineken
Land Nederland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een mooie witte afschuimer van Heineken. In deze afschuimer zit een mooie twist zodat dit nog beter en sneller werkt . Met zijn lengte van 23+/- centimeter is her een afschuimer wat mooi past bij uw bar. Dankzij de karakteristerieke letters op de afschuimer is het een product wat uw merkvoorkeur laat uitstralen. Een mooi product met goede kwaliteit dat nog voor jaren lang plezier zorgt.