Heineken 33cl blik

33 cl

Heineken 33cl blik

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 0,99
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Nederland
Brouwerij Heineken
Type Bier Pilsener
Alcohol % 5,0 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Heineken Pilsener is een mild bitter bier met een stevige schuimkraag en is een veel geziene gast in de horeca wereldwijd zo zijn zij tegenwoordig actief in ruim 70 landen en hebben meer dan 130 brouwerijen.

Geschiedenis:

In 1864 kocht de toen 22 jarige Gerard Adriaan Heineken de brouwerij deHooiberg in Amsterdam, de naam Heineken Bierbrouwerij kwam in 1873. Na de eerste wereldoorlog richte Heineken zich steeds meer op export.

In 1889 was de brouwerij uitgegroeid tot de grootste van Nederland, toen al verkochten zij meer dan 200.000 hectoliter per jaar. Zeker wanneer je bedenkt dat een gemiddelde brouwerij in die tijd niet veel verder kwam dan 3000 hectoliter.

Tegenwoordig is Heineken niet meer weg te denken uit het dagelijks leven.