Hedonist Cognac/Ginger Likeur

70 cl

Hedonist Cognac/Ginger Likeur

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 34,95
  • Vanaf 6 voor € 33,95 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 29 %
Smaak Gember
Kleur Bruin
Merk Hedonist
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Hedonist is een Cognac likeur. Een verfijnde en subtiele mix van cognac, natuurlijke gember en een vleugje vanille. Handgemaakt in de zuiverste traditie van uitzonderlijke cognac met delicate kunst van het mengen, Hedonist verleidt de liefhebbers van nieuwe sensaties en ervaringen. De harmonie van het mengsel levert de rijkdom van cognac op de eerste noot, de licht bitterheid van de gember komt erna terwijl een zoete en frisse noot van vanille prachtig eindigen. Deze prachtige creatie geeft een vol sensationele ervaring van delicate aromatische cognac. Zodra u Hedonist voor de eerste keer probeert, zal zijn charme duren tot de laatste druppel! Hedonist wordt geserveerd op ijs met een vleugje limoen, in champagne, mineraalwater, frisdrank, of als koele shot voor de meer gedurfde. Zijn unieke en subtiele smaak maakt het niet alleen het belangrijkste ingrediënt voor het maken van nieuwe cocktails.