Hedonism Compass Box Quindecimus 15th Anniversary

70 cl

Hedonism Compass Box Quindecimus 15th Anniversary

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 159,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Compass Box
Land Schotland
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 70 cl
Alcohol % 46 %
Type Overige
Bottelaar Compass Box
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Hedonism Quindecimus 15th anniversary limited edition, is een zeer exclusive fles die zeker niet mag ontbreken bij de verzamelaar. Dit is én van de 5689 flessen. Deze Whisky is uitgebracht in verband met het 15-jarige bestaan van het label Compass Box. Het is een blend van verschillende Single Grain whisky's van 20 tot 35 jaar oud. Dit restulteerd in een complexe maar smaakvolle whisky.

De combinatie van de verschillende grain whisky's heeft voor een complexe whisky gezorgd maar zeker niet in smaak, het is een toegevelijke maar levendige whisky met een diepe zoete karamel, kokosnoot tonen gecombineerde met tropische vruchten.

Geschiedenis:

Na vele jaren in de wijnhandel te hebben gezeten, richtte de Amerikaanse John Glaser in 2000 zich op de wereld van de Schotse whisky. In hetzelfde jaar begon hij Compass Box. Compass Box is een specialist in de schotse whisky, zo bestaan en vele verschillende whisky’s met verschillende stijlen onder deze naam. Vanaf het begin is de visie van John Glaser, om één van de mooiste en meeste opwindende whisky van Schotland te maken geweest. Hierbij wilde hij dat de normen voor kwaliteit en stijl erg hoog lagen. Vandaag de dag wordt John Glaser nog steeds beschouwd als één van de meest gerespecteerde whisky distilleerder van zijn generatie.