Heavy Water

70 cl

Heavy Water

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 34,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Smaak Neutraal
Merk Heavy Water
Land Noorwegen
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Heavy water wodka is niet zo maar een wodka, het is een handgemaakte, hogere definitie van wodka. Gemaakt van de beste Scandinavische wintertarwe en het meest zuiverste Zweedse water, dit water behoort tot de schoonste ter wereld. Heavy water word geleverd in een prachtige fles, ontworpen door een Zweedse kunstenaar en gemaakt door de beste glasblasers van Frankrijk. De beluchting staaf in de fles is gemaakt van high-tech composieten in Italië, dit zorgt niet alleen voor een gouden medeaille voor Style & Packaging maar het is ook bijzonder fraaie manier om het logo te presenteren.

Heavy Water staat bekend om zijn heerlijke, en vooral lange afdronk die minuten lang in je gehemelte blijft hangen. Als je op zoek bent naar een goede wodka die voor z'n geld levert dan zit je met Heavy Water zeker weten prima!

Naam:

De naam vind zijn oorsprong in de Tweede Wereldoorlog, “heavy water sabotage”. Dit was een reeks acties optouw gezet door Noorse saboteurs die tijdens de oorlog het Duitse nucleaire energie programma in de war schopte. Door tussen '42 en '44 hebben zij een aantal sabotages uit gevoerd waardoor zij konden voorkomen dat de Duitsers het project succesvol konden afsluiten en zo ook konden verhinderen dat zij de beschikking zouden krijgen over kernwapens.

Zwaar water of Heavy water is nodig voor het maken van kernwapens, door het maken van zwaar water tegen te gaan hebben zij kunnen voorkomen dat er nucleaire wapens gemaakt konden worden!

Leuk om te weten:

Export vindt plaats naar 10 landen, deze wodka is 5x gedistilleerd.