Hayman's Sloe Gin

70 cl

Hayman's Sloe Gin

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 16,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Zoete Gin
Alcohol % 26 %
Merk Haymans
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Hayman’s Sloe Gin is een traditionele Engelse likeur Gin gemaakt van Slee doorn bessen die zo gewild was tussen de likeur Gin’s dat dit een eigen tak heeft gekregen. De Sloe Gin van Hayman’s bevat naast zijn Sleedoorn bessen extract ook de bekende jeneverbessen.

Het recept van deze Gin is net als de andere recepten geheim. Wel weten wij tegenwoordig door fijnproevers wat er ongeveer in zit. Het is een feest drank voor zowel mannen als vrouwen. Met veel genot zult u beleven hoe lekker een echt zoete Gin kan zijn. Met een warme afdronk en zoete aroma’s groet deze Gin zijn gasten. 

Hayman’s is erg populair in ons assortiment en we beschikken dan ook over meerdere varianten Gin van Hayman’s. Als de Sloe Gin niet echt iets is voor u, probeer dan de Reserve Gin of de London Dry Gin van Hayman’s. Daarnaast hebben we ook de Hayman’s Gin liqueur en de Old Tom Gin voor u beschikbaar. Probeer een van deze grootheden uit en kom erachter waarom dit legendarische flessen zijn.

Geschiedenis

Hayman's is een Britse familie bedrijf die dateert uit het jaar 1863 toen James Baroeg een Gin bedrijfje kocht in Londen. Christopher Hayman kwam pas in 1969 bij het bedrijf werken en was daar verantwoordelijk voor het distilleren en de productie van de Beefeater Gin tot 1987.

Ook al was het bedrijf James Burrough limited verkocht aan whitbread in 1987, waren ze nog steeds mede eigenaar van het bedrijf en ’’Hayman distillers’’ ging gewoon door met het her distilleren van drank en nieuwe dranken te ontwikkelen.

Christopher Hayman heeft meer dan 40 jaar ervaring in de handel en heeft een aantal belangrijke functies zoals voorzitter van de gin en wodka vereniging. Zijn kinderen Miranda en James zijn de vijfde generatie van zijn familie die het in de toekomst zullen gaan overnemen. En zo kunnen zij de traditie voort zetten en de familie’s naam en reputatie hoog houden.