Hayman's 1820

70 cl

Hayman's 1820

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 21,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Citrus Gin
Alcohol % 40 %
Merk Haymans
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Haymans 1820 Gin Liqueur is ’s werelds eerste Gin likeur bestaande uit 10 ingrediënten met dominante citrus extracten. Met zijn 40% is het een veelzijdige drank met het verfrissende en onderscheidend vermogen van Gin en de zoetigheid van een likeur. Hayman’s Gin likeur is netjes, heerlijk met alleen wat ijs en perfect als onderdeel van een cocktail. De smaakmaker voor zowel Gin als Likeur liefhebbers.

Hayman’s is erg populair in ons assortiment en we beschikken dan ook over meerdere varianten Gin van Hayman’s. Als de zoete likeur niets voor u is, probeer dan de 1850 Reserve Gin of de London Dry Gin van Hayman’s. Daarnaast hebben we ook de klassieke Old Tom Gin beschikbaar staan. Slaat u slag en probeer een van deze grootheden uit!  

Geschiedenis

Hayman’s is een een Britse familie bedrijf die dateert uit het jaar 1863 toen James Burrough een Gin bedrijfje kocht in Londen. Christopher Hayman kwam pas in 1969 bij het bedrijf werken en was daar verantwoordelijk voor het distilleren en de productie van de Beefeater Gin tot 1987.

Ook al was het bedrijf James Burrough limited verkocht aan whitbread in 1987, waren ze nog steeds mede eigenaar van het bedrijf en ’’Hayman distillers’’ ging gewoon door met het her distilleren van drank en nieuwe dranken te ontwikkelen.

Christopher Hayman heeft meer dan 40 jaar ervaring in de handel en heeft een aantal belangrijke functies zoals voorzitter van de gin en wodka vereniging. Zijn kinderen Miranda en James zijn de vijfde generatie van zijn familie die het in de toekomst zullen gaan overnemen. En zo kunnen zij de traditie voort zetten en de families naam en reputatie hoog houden.