Havana Club Anejo 3 Years Groot XL

3 liter

Havana Club Anejo 3 Years Groot XL

3 liter
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 109,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 3 liter
Alcohol % 40 %
Type Rum
Land Cuba
Merk Havana Club
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Bijzonder grote en zeer zeldzame Havana Club Grote fles. Een kleurloze, heldere rum met een fruitig tintje afkomstig van de Havana Club brouwerij. De Cubaanse rum heeft een milde, zoete en licht alcoholische geur met aroma’s van vanille en karamel eromheen. Het palet van smaken is goed gebalanceerd, mede door de hints van cacao die te bespeuren zijn, en kan perfect dienen voor cocktails als de mojito of de daiquiri.

Havana Club Anejo Blanco is een prachtige en bijzondere rum, uit de grote collectie van Havana Club die verkrijgbaar is bij Drankgigant.nl. Deze rum, gedistilleerd in Cuba, met een rijpingsproces van gedurende 18 maanden,  is volgens vele verzamelaars en kenners de beste witte rum over de gehele wereld. Eilandbewoners gebruikten Havana Club Anejo Blanco voor verschillende soorten mojito’s te maken. Een rum die erg lekker te mixen is met bijvoorbeeld Cola of Cranberry sap, met natuurlijk ijsblokjes!

Havana Club is een Cubaans rum merk, die zeker bij één van de bekendste rum merken ter wereld hoort. Jose Arechabala is de oprichter van deze fantastische rum en richtte deze op in het jaar 1878, in Santa Cruz del Norte, Cuba. Na de grote Cubaanse revolutie in 1959 werd de distilleerderij en het bedrijf genationaliseerd door de Cubaanse regering en vervolgens verhuisde het gezin Arechabala naar Spanje en niet een lange tijd later emigreerde ze naar de Verenigde Staten. Het grote bedrijf Bacardi gebruikt de naam en het receptuur van  Havana Club ook voor een aantal soorten van haar rum. Bacardi heeft het recht om deze naam en het receptuur te gebruiken aangezien ze het gekocht hebben van de familie Arechabala, die voor de regering van Cuba de oorspronkelijke eigenaren waren van Havana Club. Het merk Havana club wordt buiten Cuba verdeeld via het ‘Pernod Ricard’ concern (Pernod Ricard, een Franse onderneming die gedistilleerde dranken produceert). Door een Handelsembargo wordt deze rum helaas niet verkocht in de Verenigde Staten. Leuk om te weten is misschien ook dat alle Cubaanse producten, zoals sigaren en deze rum, een officiële zegel van herkomst dragen. Deze label wordt beschouwd als een waarborg voor echtheid en de kwaliteit van de producten.