Hard Plastic Waterkan

175 cl

Hard Plastic Waterkan

175 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 8,95
  • Vanaf 100 voor € 8,60 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie X21
Inhoud 175 cl
Land Nederland
Soort Plastic Glas Waterglas
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Hard plastic waterkan of Jug met een inhoud van 1.75 liter, tevens te gebruiken als koeler om een volle fles wijn in te koelen. ( normale bodem) Deze waterkan is van 100% polycarbonaat en zijn zelfs onder zware omstandigheden onbreekbaar. Door de hoge kwaliteit gaat deze hard plastic waterkan lang mee. De waterkan heeft een hoogte van 30 cm en is 13 cm breed, inclusief handvat.

Dit waterkan is gemaakt van polycarbonaat , wat betekent dat deze producten ook onder zeer zware omstandigheden onbreekbaar zijn